úterý 2. prosince 2008

Update: První patch na MoM v Evropě zřejmě příští čtvrtek

Na evropských serverech se první patch na Mines of Moria patch projeví se zpožděním. Mohlo by to být už tento čtvrtek, ale spíše až příští čtvrtek 11. prosince, píše se v diskusním fóru Codemasters.

Tento čtvrtek se podle stejného zdroje můžeme každopádně těšit na několikahodinový výpadek související s údržbou serverů.

Jak jsem se tak prokousával seznamem oprav, přišly mi z mého pohledu trpasličího championa na 52. levlu nejzajímavější asi následující:
  • při překutí (reforge) legendárních předmětů můžeme líp ovlivnit, jak se změní jejich legacies: na levelu 10, 30 a 50 si můžeme vybrat ze dvou legacy a na levelech 20, 40 a 60 můžeme vybrat, která legacy se má upgradovat
  • i hráči, kteří si nepořídili datadisk MoM, mohou splnit úvodní questy nutné ke vstupu do crafting guildy
  • champion se nedočká žádných oprav (asi je prostě perfektní ;-))
  • v příběhové instanci The Fall of Moria opravena chyba, kdy NPC přestaly v tom nejlepším reagovat, na což šlo reagovat jedině sebevraždou a frustrujícím opakováním instance. A pokud instanci nedokončíte, nabídne vám ji Rathwald znovu
A ještě pár "vtipných" oprav:
  • opravena chyba, při které se postavy zasekávají v pozici T - s upaženýma rukama - párkrát se mi to taky stalo, můj trpaslík pak vypadal jako cvičenec na spartakiádě :-)
  • obráceny trosky můstku v Khazad Dum tak, že se teď delší kus nachází na východní straně a kratší na západní. "Může se stát, že lidé, kteří se odlogovali ze hry právě na můstku, se při novém nalogování ocitnou ve vzduchu a propadnou se do hlubin. To by je mělo naučit, aby se neodlogovávali na vratkých můstcích," píše se v komentáři Codemasters :-)
Je toho samozřejmě mnohem víc, kompletní seznam oprav najdete tady.

Žádné komentáře: